Trenger du hjelp i hagen?

Noen ganger kan hagen virke som et stort og uoverkommelig prosjekt, andre ganger ønsker man bare ikke å bruke så mye tid på å stelle i stand. Kanskje trengeer du bare noen som kan passe på hagen mens du er på ferie? Jeg hjelper deg gjerne med det du trenger i hagen din. Jeg kan tilby vedlikehold, befaring, hageplan, planteplan, idémyldring med skisseforslag, samt planlegging og gjennomføring av ditt hageprosjekt.

Ta kontakt med meg for å snakke om ditt behov, så løser vi det sammen.

Vedlikehold

Luking, gjødsling og klipp av gress, busker og hekker. Vedlikehold av hagen slik at den utvikler seg på best mulig måte og du får et vakkert resultat.

Hageveiledning

Forslag til hvordan hagen din kan formes etter ditt bruk, dine behov og hvor mye vedlikehold du ønsker at det skal være i hagen.

Hageplan

Idemyldring med planlegging og forslag til hvordan en ny hage kan formes eller en gammel hage kan opparbeides eller fornyes. Med hensyn til hvilken bruk du har, pris, stil og ønsker av planter og vedlikehold.

Planteplan

Utarbeidelse av plante plan som passer for deg og din hage med tanke på farger/årstider og vedlikehold. Du velger selv om du ønsker hjelp til utførelsen eller om du ønsker å gjøre dette selv.

Idémyldring og hagedesign

Hjelp med valg av uttrykk, form og materialvalg du ønsker i hagen. Råd om planløsning, materialer og plantevalg.

Ferievakt

Noen til å passe på hagen din mens du er på ferie. Vanning av planter og klipping av plen slik at det ikke ser ubebodd ut i ferien.

Priseksempler

Alle priseksempler er veiledende. Hagens areal, planløsning og kompleksiteten man ønsker i resultatet vil påvirke endelig avtalt pris.

Enkel hageplan fra kr 1500,-
Inkluderer skisser med plassering av viktige elementer i hagen

Komplett hageplan fra kr 3500,-
Inkluderer fullstendige skisser, planteplan, spesifisering av materialer og vedlikeholdsplan

Vedlikeholdsarbeid, planting og utførelse av hageplan kr 550,- pr time.

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende møte med befaring og kartlegging av hva du ønsker for hagen din.

Fotogalleri