Om Udihaven

Et gartnerhjerte ble til gartner på fulltid

Anne Christine Langfjord er grunnlegger og gartner i Udihaven
Anne Christine Langfjord er grunnlegger og gartner i Udihaven

Mitt nære forhold til hage og planter har utviklet seg over mange år. Hjemme har vaskerom tidvis fungert som drivhus hvor jeg har sådd mine egne planter, og hagen min er og forblir et evighetsprosjekt, med stadige nye påfunn og idéer til design og fornyelse. Det passer godt for meg og min hage, selv om det ikke er slik for alle.

Jeg jobbet i mange år med logistikk i Kristiansand, men etter hvert som årene har gått har jeg skjønt to ting: At den støle kroppen vil ut og bevege seg, og at livet er for kort til å tilbringe det på et kontor hver dag. Jeg startet gartnerutdanningen på deltidsstudie, og var ferdig utdannet gartner i 2021. Samtidig tok jeg sats, la kontorlivet bak meg og startet min egen selskap.

Hagen skal være et sted hvor du trives 

Jeg har kalt selskapet Udihaven, både fordi det er der jeg trives best, og med et sørlandsk preg på navnet for å vise at jeg er en lokal tilbyder av jordnære hagetjenester. En hage er et personlig rom som skal reflektere din personlighet og visjon. Derfor er jeg opptatt av å samarbeide med deg, slik at vi sammen kan finne den beste løsningen for ditt behov. Din hage er ditt fristed, og det er du som skal trives der. Jeg tilbyr gartnertjenester og kirkegårdstjenester i Kristiansand, Mandal og Søgne, både for privatpersoner og lokale bedrifter. Mine tjenester passer for de fleste, enten du trenger hjelp til idéer og planlegging, gjennomføre en visjon du har hatt i årevis, eller bare vedlikeholde et sted du er glad i men ikke har nok tid til. Hvis du er usikker på om ditt prosjekt passer for meg, vil jeg gjerne ta en prat for å høre hva du har tenkt. Det er selvfølgelig helt uforpliktende.

Takk for at du besøker nettsiden min. Anbefal den gjerne til en venn som kunne trengt litt hjelp til hagestell, hagedesign eller planting.